Τραγούδι ζευγαριού / Couple Song – Πρόταση

Μια ξεκάθαρα προσωπική επιλογή του ζευγαριού που έχει βάση το συναίσθημα. Το “τραγούδι ζευγαριού / Couple Song” είναι μερικές φορές “σπαζοκεφαλιά”. Κάποιες φορές είναι πολύ ξεκάθαρο και για τους δύο. Άλλες υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές.

Γενικά το τοποθετώ στις ευχάριστες διαδικασίες για ένα ζευγάρι και κυρίως για μια νύφη. 

Συχνές ερωτήσεις

  • Ποια είναι η γνώμη σου; (σαν DJ / σχεδιαστής διασκέδασης)
  • Είμαστε ανάμεσα σε δύο τραγούδια, πιο να διαλέξω?
  • Μας αρέσουν δύο διαφορετικά τραγούδια, αυτός θέλει το Α, εγώ θέλω το Β, τι κάνουμε?
  • Το τραγούδι ζευγαριού που μας αρέσει είναι κάπως παλιό και το έχουμε ακούσει και σε άλλους γάμους, τι κάνουμε;
  • Το couple song που μας αρέσει είναι κάπως μεγάλο σε διάρκεια, υπάρχει μικρότερη εκτέλεση μήπως;

Απαντήσεις

Είσαι ανάμεσα σε δύο τραγούδια; Υπέροχα, μπορείς να επιλέξεις αυτό που θέλεις μέχρι την τελευταία στιγμή πριν κάνετε είσοδο. Η γνώμη μου είναι ότι το/τα τραγούδια που έχετε επιλέξει είστε εσείς και δεν ψάχνουμε να βρούμε αυτό που δεν ακούσατε ποτέ σε κάποιον γάμο που έτυχε να πάτε.

Δύο είναι οι “λύσεις” που έχω για ζευγάρια που “επιμένει” ο κάθε ένας στο δικό τραγούδι. Ο ένας να πάρει την επιλογή του τραγουδιού εισόδου και ο άλλος του ζευγαριού! Μπορώ να σας κάνω και ένα mashup… Βέβαια εδω που τα λέμε, αν το σκεφτείς καλά γαμπρέ όμως, δεν θέλεις να “χαλάσεις” το χατήρι της νύφης…

Μια συμβουλή / πρόταση που κάνω στα ζευγάρια που καταλαβαίνω ότι το “χρειάζονται” είναι να τους προσφέρω μια πιο μικρή σε διάρκεια εκτέλεση του τραγουδιού που έχουν επιλέξει. Η τελική επιλογή είναι δική σας και πολλές φορές ζευγάρια μ’έχουν καθοδηγήσει με λεπτομέρεια δευτερολέπτων ώστε το τελικό αποτέλεσμα του “κόψε / ράψε ” να είναι όπως το θέλουν. Οπότε ναι έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε χρονικά το τραγούδι και η ιδανική διάρκεια του να φτάνει τα δύο (2) λεπτά.

Σας έχω μια καταπληκτική “φρέσκια” πρόταση για couple song, ελπίζω να σας αρέσει και να σας αγγίξει.

Είμαι ο Νίκος Σειτανίδης και βοηθάω ζευγάρια να βρούνε την διασκέδαση που τους ταιριάζει.

 

WEDDINGWIRE AWARD 2020