Τραγούδι εισόδου

Ψάχνοντας το καλύτερο «Τραγούδι Εισόδου»

 

Θα μπορούσαμε να χωρίσουμε τα ζευγάρια σε δύο (2) μεγάλες κατηγορίες, όσον αφορά τη διαδικασία επιλογής για το Τραγούδι εισόδου, που θα τους συνοδέψει σα μουσικό χαλί την ώρα που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο χώρο όπου ήδη έχουν τακτοποιηθεί οι καλεσμένοι τους:

Σε αυτά που το τραγούδι το έχουν στο μυαλό τους μια ζωή (την κοινή) και στα υπόλοιπα.

Προφανώς όσον αφορά την πρώτη κατηγορία δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα απολύτως σχόλιο, όποιο και αν είναι το τραγούδι αυτό. Απλά μέσω του «σχεδιασμού διασκέδασης» φροντίζουμε να βρούμε την καλύτερη εκτέλεση ή να τη φέρουμε στα μέτρα μας, προσαρμόζοντας κάποια χρονικά σημεία.

Η δεύτερη κατηγορία, που είναι και αρκετά μεγάλη σε ποσοστό, έχει πολλές παραλλαγές. Στα ζευγάρια που είναι ανάμεσα σε δύο (2) ή περισσότερες επιλογές και ρωτάνε φίλους, τον εαυτό τους, και φυσικά τον DJ τους, και σε αυτά που έχουν «μπλοκάρει» για διάφορους λόγους.

Παλιότερα υπήρχε ένας «αυστηρός» κανόνας που εφαρμοζόταν κατά κόρον: το τραγούδι έπρεπε να είναι έντονα ρυθμικό, «ξεσηκωτικό» (για τους καλεσμένους) και αν ήταν και «πρωτότυπο»(*) ακόμα καλύτερα. Ο ιδανικός συνδυασμός!

 (*)«πρωτότυπο»: να μην έχει ακουστεί πολλές φορές σε άλλους γάμους.

Από αυτήν τη γραμμή και κάτω θα μπορούσα να γράψω αναλυτικά όλες τις παραμέτρους για:

  • όλες τις περιπτώσεις,
  • εποχή του χρόνου,
  • μουσική γαλούχηση,
  • κάθε χωροταξικό «στήσιμο» των τραπεζιών,
  • ιδιαίτερο στυλ γάμου,
  • ιδιαιτερότητα καταγωγής,
  • κάθε λόγο εντυπωσιασμού,

         και πάει λέγοντας…

Όμως με όλη την αγάπη για αυτήν την επιλογή που πιθανόν να σας έχει μπλοκάρει, έχω να πω τα εξής:

Συμβουλή: μη χαλάτε το χατίρι της νύφης. Παράλληλα, αφήστε τον υπεύθυνο «σχεδιαστή διασκέδασης» να το διαχειριστεί την διαδικασία επιλογής για το Τραγούδι εισόδου, αυτός ξέρει!

Μέθοδος επιλογής:

 Σας δείχνω τρεις (3) αγαπημένες σας εικόνες, όλες όμορφες.

Μία από τις τρεις (3) θα κάνει να λάμψει το πρόσωπό σας περισσότερο.

ΑΥΤΗΝ θα επιλέξουμε!
(ΝΑΙ ο «σχεδιαστής διασκέδασης» έχει έμφυτο ανιχνευτή λάμψης!).

Είμαι ο Νίκος και βοηθάω τα ζευγάρια να δούνε αυτό που πραγματικά τους κάνει να νιώθουν άνετα και χαλαρά… Πως αλλιώς μπορεί κάποιος να διασκεδάσει άλλωστε.