Τι είναι τελικά ο σχεδιασμός διασκέδασης;

hand up on the dance floor Γαμήλιο party DJ wedding planning Litochro Casa Serna Nikos Seitanidis

Γιατί επιμένω τόσο σε αυτό το κομμάτι, και τι είναι τελικά ο σχεδιασμός διασκέδασης; (wedding planning?)

Το τεχνικό κομμάτι μια εκδήλωσης είναι το εύκολο μέρος.
(Ηχητικη κάλυψη, φωτισμό πίστας, αρχιτεκτονικό κτλ)

Ναι οκ, υπάρχουν και υπερπαραγωγές, που κάνουν ένα “χωράφι” μαγαζί υπερπολυτελείας.

Πάμε λίγο πιο ταπεινά και κοντά στο μέσο όρο των Ελληνικών γάμων και ίσως και λίγο πιο πάνω.

Αυτό που έχει ανάγκη κάθε εκδήλωση που έχει στόχο την διασκέδαση των καλεσμένων, ανεξάρτητος ηλικίας και μουσικών προτιμήσεων, είναι ο «σχεδιασμός διασκέδασης», σημαντικό μέρος του wedding planing.

Το εκτελεστικό κομμάτι, μέσω του DJ, έρχεται να ολοκληρώσει, συμπληρώνοντας τα κενά και τις ανάγκες που θα προκύψουν, καθώς τα λεπτά θα κυλούν όπου θα παίρνει μορφή και θα “φανερώνει” τις διαθέσεις.

Ο «σχεδιασμός διασκέδασης» ειναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβεβαιώσεις τις θετικές κριτικές των ζευγαριών που έχεις συνεργαστεί και την όποια σύσταση που μπορείς να έχεις (word of mouth)

Γιατι; Γιατί καταλαβαίνει ο πελάτης ότι μιλάει με κάποιον που καταλαβαίνει.

Ψάχνει ένα ζευγάρι DJ για το γάμο του. Πληκτρολογεί στο google λέξεις κλειδιά. Του βγάζει κάποια ονόματα, φωτογραφίες, βίντεο.

Επιλέγει κάποιο στην “τύχη”. Ωπα, πια τύχη, στο πρώτο αποτέλεσμα που θα δει πατήσει πάνω, και αν μπει σε μια πλατφόρμα όπως το weddingwire

τι πιστευεις ότι θα πατήσει; αυτό με τις πολλές κριτικές ή με τις λίγες (πρώτα);

Αποφασίζει ο πελάτης λοιπόν να στείλει μήνυμα σε έναν που του φαίνεται ο πιο επαγγελματίας.

Αν αυτός δεν ανταποκριθεί γρήγορα, με ξεκάθαρο, επαγγελματικό και βοηθητικό τρόπο, τότε ενδεχομένως έχει χάσει έναν πελάτη.

Το ίδιο θα συμβεί και αν χτυπήσει το τηλέφωνό σου, γιατι κάποιος σε σύστησε, έρθει ένα email ξεκάρφωτο, ή ένα μήνυμα σε κάποιο απο τα social media.

Ναι ο σχεδιασμός ξεκινάει απο την πρώτη επαφή, συνεχίζει στην γνωριμία και μετά αναπτύσσονται οι ανάγκες. *part of the wedding planning

Αν κάποιος θέλει να μάθει πρώτα μια τιμή, πολύ απλά την λες.

Στόχος η θεμελίωση της εμπιστοσύνης, πάνω στην οποία χτίζονται ολα τα υπόλοιπα.

Στο 95% των ζευγαριών που έχω συνεργαστεί από το 2006 που ξεκίνησα την εταιρεία μου, το πιο κοινό σχόλιο που ακούω μετά το πρώτο ραντεβού, πριν ακόμα επιβεβαιωθεί οτι θα συνεργαστώ, είναι: “Δεν περιμέναμε ότι υπάρχουν τόσες πολλές παράμετροι που μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή και αρνητικά ένα γαμήλιο party”